Menüü

Sportland 3x3 korvpallisari 6.-7. klass (meistriliiga)

Osalejad:

  • 6.-7. klassi poisid ja tüdrukud

Sportland 3x3 korvpalli maakondlikud etappid toimuvad ühise üritusena 1.-5.kl ja 6.-7.kl võistkondadele. Maakondliku organisatsiooni soovil on võimalik kokkuleppel korraldajatega korraldada ka vanemate võistlusklasside võistlus.

 

Mängitakse sarjana oktoobrist kuni märtsi lõpuni (Sportland 3x3 korvpallisari)

 

I etapp - oktoober-märts

Etapil selgitatakse 15 maakonna ja 1 linna (Tallinn) paremad võistkonnad. Etapi viib läbi EKL ja EKSL koordineerimisel kohalik koolispordi organisatsioon, kool või spordiklubi, kes määrab võistluspaigad. Võistlustulemused sisestatakse www.3x3planet.com veebikeskkonda hiljemalt 2 päeva jooksul pärast võistluse toimumist. Võistkondade nimelised registreerimislehed esitatakse 5 tööpäeva enne võistluse toimumist EKSL sekretariaati robin@koolisport.ee.

 

FINAAL - märtsi lõpp

Sportland 3x3 korvpallisarja finaalvõistlusele pääseb edasi 2 paremat tüdrukute ja 2 paremat poiste võistkonda igalt maakonna etapilt. Juhul kui finaali kutse saanud võistkondades mõni loobub osalemisest, siis on korraldajal õigus kutsuda finaalturniirile osalema ka võistkondi kes maakonna võistlusel parima kahe sekka ei kuulunud.

 

Registreerimine: Võistkondade nimelised registreerimislehed esitatakse 5 tööpäeva enne võistluse toimumist EKSL sekretariaati robin@koolisport.ee.

Koolispordi partnerid ja toetajad